DR. HO LEE HOON
Public link : https://portfolio.unisza.edu.my/name/holeehoon@unisza.edu.my/Teaching Assessment / Testimonials Pengajaran
+ Senarai Kursus Pengajaran
Senarai kursus diambil berdasarkan kemasukan markah oleh pensyarah dalam SISMAK.
Sesi | Kursus | Program | Semester | Bil.Pelajar |
---|---|---|---|---|
SEM I 2022/2023 | FSD13202 PRINCIPLE OF FOOD PRODUCTS DEVELOPMENT | SARJANA MUDA PEMBANGUNAN MAKANAN HALAL DENGAN KEPUJIAN SARJANA MUDA PEMBANGUNAN MAKANAN HALAL DENGAN KEPUJIAN | 1 3 | 19 1 |
SEM I 2022/2023 | FSD23503 PROCESSING OF PLANT-BASED PRODUCTS | SARJANA MUDA PEMBANGUNAN MAKANAN HALAL DENGAN KEPUJIAN | 3 | 19 |
SEM I 2019/2020 | FSI41004 FOOD PRODUCT DEVELOPMENT | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 7 | 48 |
SEM II 2017/2018 | FSI22303 FOOD PROCESSING TECHNOLOGY II | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 4 | 47 |
SEM I 2017/2018 | FSI22203 FOOD PROCESSING TECHNOLOGY I | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 3 | 48 |
SEM I 2017/2018 | FSI35203 BAKERY PRODUCTS TECHNOLOGY | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 5 | 42 |
SEM II 2016/2017 | FDS4961 SEMINAR | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 8 | 36 |
SEM II 2016/2017 | FSI21703 PRINCIPLES AND METHODS OF FOOD PROCESSING | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 4 | 42 |
SEM I 2016/2017 | FPS4214 FOOD PRODUCT DEVELOPMENT | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 7 | 36 |
SEM I 2015/2016 | FDS4912 SCIENTIFIE WRITING & COMMUNICATION | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 7 | 40 |
SEM II 2014/2015 | FDS4923 RESEARCH PROJECT | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 8 | 36 |
SEM II 2014/2015 | FPS3063 PRINCIP.&METHODS OF FOOD PROCESSING | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 4 | 36 |
SEM I 2014/2015 | FPE4413 BAKERY PRODUCTS TECHNOLOGY | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 5 | 40 |
+ Senarai Penilaian
Senarai kursus diambil berdasarkan sistem penilaian kursus dan pengajaran.
No Matrik | Nama Pelajar | Kod Kursus : Nama Kursus | Sesi | Peratusan |
---|---|---|---|---|
'071908 | AINUL MARDHIAH BINTI ARMANSHAH | FSI23803:PROCESSING TECHNOLOGY OF PLANT PRODUCTS | SEM II 2023/2024 | 100 |
'072099 | NUR AIN KARMILA BINTI ANUAR | FSD13202:PRINCIPLE OF FOOD PRODUCTS DEVELOPMENT | SEM I 2022/2023 | 100 |
'073268 | AISYA HANIM BINTI WAN MAIDIN | FSI23803:PROCESSING TECHNOLOGY OF PLANT PRODUCTS | SEM II 2023/2024 | 100 |
'074843 | NURUL HAMIZAH BINTI MOHD ALIAS | FSI23803:PROCESSING TECHNOLOGY OF PLANT PRODUCTS | SEM II 2023/2024 | 100 |