PROF. MADYA DR. JOHN TANG YEW HUAT
Public link : https://portfolio.unisza.edu.my/name/jyhtang@unisza.edu.my/Penilaian / Testimoni Pengajaran
+ Senarai Kursus Pengajaran
Senarai kursus diambil berdasarkan kemasukan markah oleh pensyarah dalam SISMAK.
Sesi | Kursus | Program | Semester | Bil.Pelajar |
---|---|---|---|---|
SEM II 2021/2022 | FSD13003 FOOD MICROBIOLOGY | SARJANA MUDA PEMBANGUNAN MAKANAN HALAL DENGAN KEPUJIAN | 2 | 19 |
SEM II 2018/2019 | FSI36503 FOOD TOXICOLOGY | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 4 8 | 14 19 |
SEM I 2017/2018 | FSI31103 FOOD SAFETY AND QUALITY MANAGEMENT | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 5 | 42 |
SEM II 2015/2016 | FSI10803 FOOD MICROBIOLOGY | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 2 | 43 |
SEM I 2015/2016 | FSI10203 BASIC FOOD MICROBIOLOGY | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 1 | 43 |
SEM II 2012/2013 | FDS4983 RESEARCH PROJECT II | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 8 12 | 38 1 |
SEM I 2012/2013 | FDS4973 RESEARCH PROJECT I | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 7 11 | 38 1 |
SEM I 2012/2013 | FSS3023 BASIC FOOD MICROBIOLOGY | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 1 | 39 |
SEM I 2012/2013 | FSS4213 FOOD SAFETY & QUALITY MANAGEMENT | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 4 5 | 1 34 |
SEM II 2011/2012 | FDS3403 NUTRITION & HEALTH | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 4 | 32 |
SEM II 2011/2012 | FDS4900 INDUSTRIAL TRAINING | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 6 10 | 36 1 |
SEM II 2011/2012 | FSE3243 NUTRITION AND HEALTH | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 2 | 37 |
SEM II 2011/2012 | FSS3033 FOOD MICROBIOLOGY | ISM TEKNOLOGI MAKANAN DENGAN KEPUJIAN | 2 | 37 |
+ Senarai Penilaian
Senarai kursus diambil berdasarkan sistem penilaian kursus dan pengajaran.
No Matrik | Nama Pelajar | Kod Kursus : Nama Kursus | Sesi | Peratusan |
---|---|---|---|---|
'066134 | NUR AJLAA BINTI IDERIS | FSD13003:FOOD MICROBIOLOGY | SEM II 2021/2022 | 100 |
'066333 | MUHAMAD AIMAN BIN MOHAMAD SEHAB BUDIN | FSD13003:FOOD MICROBIOLOGY | SEM II 2021/2022 | 100 |
'066865 | AIN MARDHIAH BINTI ROSLAN | FSD13003:FOOD MICROBIOLOGY | SEM II 2021/2022 | 100 |
'068741 | NUR HAZIRAH BINTI SAPIE | FSD13003:FOOD MICROBIOLOGY | SEM II 2021/2022 | 100 |